Optocht 2011

Net als vorig jaar heeft Echdweil (de loopgroep) weer een licht politiek getint onderwerp uitgekozen om lekker de spot mee te drijven tijdens de optocht. Het thema van dit jaar is het geleur met de grond van “De Kleine Aarde”.

Aangezien er nog geen definitief (Inde)ei gelegd is over de bestemming van de voormalige grond van “De Kleine Aarde”, heeft Echdweil besloten het heft in eigen handen te nemen en de grond gewoon terug te geven aan de bewoners van Indegat! Jahaaaa!
Natuurlijk wordt deze ‘herbestemming’ groots ingekleed met een knipoog naar de Postcode Loterij.

 Bent u een van de gelukkige winnaars van uw eigen stukje grond: GEFELICITEERD! Download dan HIER uw foto als bewijs van uw deelname. Wij danken u voor de geweldige bestemming die u ongetwijfeld aan uw stukje grond gaat geven.

Tot volgend jaar!
Team Echdweil

P.s. Mocht u denken dat wij tijdens de Carnaval de website bijhouden: dit is natuurlijk niet waar! Dit nieuwsitem is vandaag (vrijdag 4 maart, 12.30u) getypt en op zondag 6 maart om 14.11u automatisch gepost. De techniek staat voor niets! Het kan zijn, dat daarom ook uw foto er nog niet bij staat. Dit doen we ná de Carnaval (we zijn niet gek!). Dus kijk na de Carnaval gerust nog eens.

Heeft u leuke foto’s gemaakt tijdens de optocht? Mail ze ons!